Fantasy, carnaval en Oriëntaalse kostuums

In Nederland en sinds kort ook in België worden steeds meer fantasy evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan Castlefest, Elfia, Midwinter Fair, Magic Fair, Keltfest, Elftopia en El Mundo. Ieder jaar maak ik voor dit soort evenementen maar ook voor carnaval weer nieuwe kostuums en creaties.

Fotografie Bart koolsZowel kleding als hoofdtooien en accessoires. De kostuums kunnen precies op maat gemaakt worden voor u of met elastiek in elkaar gezet worden waardoor ze voor meerdere mensen te dragen zijn.
Zowel voor dames, heren als kinderen.

Dit kan vanaf een plaatje gemaakt worden van internet of uw eigen ideeën. Denk hierbij aan de thema’s Steampunk, Gothic, Fantasy, Lolita, Prinsen en Prinsessen, Hofdames enz. Stof kunt u zelf meenemen of ik ga op pad hiervoor.
De kosten voor het maken van carnavals of fantasie kostuums zijn afhankelijk van uw ideeën.
Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 Fotografie Wim LichtElfia Arcen 2014

 

Oriëntaalse kostuums

Mocht u een bestaand buikdanskostuum hebben gekocht dan kan ik het voor u op maat maken.
Het aanschaffen van een buikdans bh en gordel is vaak kostbaar. Door het met verschillende kleuren en materialen te combineren, ziet uw kostuum er steeds anders uit. De ene keer met een harembroek en losse mouwen in een donkere kleur. En nog een setje met een wijde rok en bolero in een felle kleur. Zo lijkt het alsof u meerdere kostuums hebt. Ik maak verschillende soorten rokken, broeken, tops, bolero’s en sluiers in de stijl die bij het kostuum past. U kunt zelf stof meenemen of ik zorg ervoor.

Danskostuum
Het is ook mogelijk om uw eigen goed passende bh te laten bekleden en een heupgordel te laten maken. Zoals op de foto hiernaast. Hier is een bh bekleed met dezelfde stof als de heupsjaal en een brede halterband aan gemaakt. Van de heupsjaal is een rij kralen afgehaald waar de bh mee is versierd. Losse mouwen, een sluier en een 2 delige wijde cirkelrok maken het kostuum compleet.

Het versieren van een bh is een kostbaar werkje doordat alles met de hand wordt vastgemaakt en er heel wat kralen en pailletten op zitten. Uiteindelijk heeft u een prachtig zelf ontworpen kostuum wat niemand anders heeft.