Historische kostuums

Heeft u een themafeest met een dresscode in het vooruitzicht of bent u opzoek naar een origineel kostuum voor bijvoorbeeld de Elf Fantasy Fair of Midwinter fair?Elfia Arcen 2014

Ik kan zelf een prachtig kostuum voor u ontwerpen of iets namaken aan de hand van een foto of plaatje. Ook gothic en steampunk kleding behoort tot de mogelijkheden.

Alles gebeurd in goed overleg, van de stofsoort tot aan de knopen die op een pak komen. U kunt ook zelf stof en materialen aanleveren mits deze er geschikt voor zijn. Het kostuum wordt helemaal op uw maten gemaakt en kan zo mooi versierd worden met kralen, sierband in gouddraad of knopen als u zelf wilt.

 

 

De kosten zijn afhankelijk van wat u gemaakt wilt hebben, het materiaal en natuurlijk het aantal uren om dit te verwezenlijken. Onder het kopje “het proces” ziet u hoe het maken van deze kostuums in zijn werk gaat. De jurk die er afgebeeld staat als voorbeeld is gemaakt voor eigen gebruik en kost € 2195,-.
In het maken van dit soort kostuums gaan heel wat uren inzitten, door alle details die in het ontwerp zitten zoals strikken, roosjes en sierband.

 

Heeft u vragen over het laten maken of veranderen van een kostuum, de kosten ervan of overige vragen kunt u het beste contact opnemen.

 

Groepsfoto tijdens Elfia Arcen 2014